ÖSYM 2017/5 tercih sonuçlarını açıklamak için neyi bekliyor?

Sağlık Bakanlığına 12500 personel alımı tercih sonuçları için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
ÖSYM 2017/5 tercih sonuçlarını açıklamak için neyi bekliyor?

7 ile 13 Haziran tarihleri arasında alınan Sağlık Bakanlığı 12500 personel alımı tercihlerinin sonuçları için sabırsız bekleyiş devam ediyor.

Yüz binlerce atama bekleyen sağlıkçının büyük bir heyecanla ve merakla beklediği Sağlık Bakanlığı 12500 personel alımı, geçtiğimiz ayın sonunda yayımlanmıştı. Yayımlanan personel alım ilanına başvurular ise 7 ile 13 Haziran tarihleri arasında alındı. Başvuruların alınmasının ardından tercih sonuçlarının açıklanması beklenmeye başladı.

Daha Önce 3-5 Günce Sonuç Açıklayan 12500 Personel Alımı Sonuçları İçin ÖSYM Neyi Bekliyor?

Daha önceki birçok merkezi atamada tercih sonuçlarını kısa süre içinde açıklayan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, Sağlık Bakanlığı 12500 personel alımı tercih sonuçlarını bir haftadır açıklamadı. Bayram öncesi sonuçların açıklanmasını isteyen adaylar, bayram tatiline mutlu girmek istiyor.

Sağlık Bakanlığı 12500 kamu personel alımı tercih sonuçları açıklandığı anda haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal ağlar üzerinden takipte kalın.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.