ÖTV Zammı Sonrası Araba Piyasasında Yeni Dönem: Yarı Fiyatına Araba!

Geçtiğimiz gün gelen ÖTV zammı sonrasında araba piyasasında fiyatların yükselmesi, vatandaşları, araba almak için yeni yollar aramaya sev etti İşte hemen hemen yarı fiyatına araç almanın yolu.

Yayınlanma:
ÖTV Zammı Sonrası Araba Piyasasında Yeni Dönem: Yarı Fiyatına Araba!

Geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yürürlüğe giren ÖTV zammı sonrası araba piyasası hareketlenmeye başladı. İkinci el araçlarında fiyatlarının artması ile birlikte alıcılar, farklı yöntemlere başvurmaya başladı.

Otomotiv sektöründe belli bir fiyatın üzerindeki araçlara getirilen ÖTV zammı sonrasında yapılan vergi düzenlemesi, icralık araçları olanları sevindirdi. Öte yandan vatandaşlar, icralık ürünler için ihalelere girerek ihtiyaç duyduğu ürünleri çok daha ucuz fiyatlara satın alabildiği gibi bu ürünler arasında otomobillerin yanı sıra evler, uçaklar, gemiler, arsalar, binalar, villalarda bulunabiliyor. Yapılan bu düzenlemeler sayesinde kaliteli ve güvenli araçlar, değerli evler, çok daha ucuz ve uygun fiyatlara kolay bir şekilde vatandaşlar tarafından satın alınabiliyor.

Yarı Fiyatına Araç Alma Fırsatı

icraburada.com internet sitesi üzerinden edinilen bilgilere göre, 0 km bir araç için 2000 cc ve üzeri motor gücüne sahip araçlarda yeni düzenleme ile yaklaşık 26 bin 550 TL’lik artış varken bu durum icralık ürünlerde neredeyse yarı fiyatına muadili bir araca sahip olunabiliyor.

Siz Yetkiyi Verin Uzmanlar İşi Halletsin

Bunlarla birlikte platformun vatandaşlara sunduğu hizmetler arasında uzmanların ihalelere vatandaşlar adına katılması, gerekli tüm analizleri yapması ve tüm raporları hazırlaması da bulunmaktadır. Bu uygulama sayesinde vatandaşlar hiçbir şey ile uğraşmadan avukatların ve danışmanların verdiği destek ile diledikleri eve ve arabaya kolay bir şekilde sahip olabiliyorlar. Aynı şekilde kişinin ihaleye katılmak istediği araba detaylı bir şekilde inceleniyor, güncel fiyatı ve hasar durumu tespit ediliyor, boyası, kaportası ve motorunun durumu analiz ediliyor ve hatta aracın ruhsat işlemleri de dahil tüm detayları uzmanlar kişiler tarafından hallediliyor.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.