Payitaht Abdulhamid sezon finali (Payitaht nasıl islerim tek parça?)

Payitaht Abdulhamid, dizisi, ile sezon finali yaptı. İşte Payitah'ın son bölümünde yaşanan olaylar ve Payitaht yeni bölüm bağlantı adresi.

Yayınlanma:
Payitaht Abdulhamid sezon finali (Payitaht nasıl islerim tek parça?)

Trt 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Payitaht Abdulhamid, bu akşam ekranlara sezon finali ile geldi. Trt1 ekranlarında yayınlanan bölüm, büyük bir heyecana sahne olurken dizinin yeni bölümünü binlerce kişi, ekran başında izledi. Diziyi ekranlarda izleyemeyen vatandaşlar, internet üzerinden Payitaht Abdulhamid dizisinin son bölümünde yaşanan olayları ve dizinin yeni bölümü detayları.

Payitaht Abdulhamid dizisinin ekranlara gelen sezon finali bölümünde önemli olaylar yaşandı. Yunanistan ile savaş yaklaşırken Rusya ve Fransa'nın da bu ülkelere destek vermesi, Payitaht'ın gündemindedir. Yedi düvele karşı mücadelesini sürdüren Abdulhamid, savaş hazırlıklarını da sürdürmektedir. Savaş hazırlıklarına devam eden Abdulhamid, öte yandan Hollanda vesikasını da saklamaktadır.

Önceki bölümde kaçırılan Mahmut Paşa'nın düşman elinde olduğunu öğrenen Abdulhamid, Mahmut Paşa'yı gözden çıkarmıştır. Mahmut Paşa, Payitah'a döner dönmez gözaltına alınır ve hakkında idam kararı verir. Öte yandan Mahmut Paşa'nın yangın çıkararak kaçma girişimi de yok.

Yunanistan ise Osmanlı karakuan saldırı ve bu saldırı haberini ve oraya bayrağını işkti

Son dakika haberleri 5haber'de.

Son dakika haber

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.