PFDK'dan Fenerbahçe'ye, Bursaspor'a, Amed Sportif'e ve Aziz Yıldırım'a Ceza | SON DAKİKA

PFDK'dan yapılan son dakika açıklamasında, Fenerbahçe, Bursaspor, Amed Sportif ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili kararlar açıklandı. İşte PFDK'nın verdiği cezalar.

Yayınlanma:
PFDK'dan Fenerbahçe'ye, Bursaspor'a, Amed Sportif'e ve Aziz Yıldırım'a Ceza | SON DAKİKA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Fenerbahçe Kulübü'ne 100 bin TL, Başkan Aziz Yıldırım'a ise kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verdi. Kurul, ayrıca Bursaspor Kulübü yöneticisi Hakan Dinçtürk'ü sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL ile cezalandırdı.

Amed Sportife Ceza

08.01.2017 tarihinde oynanan Amed Sportif Faaliyetler -Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İhtar cezası ile cezalandırılmasına,

Bursaspor'a Ceza

Bursaspor Kulübü yöneticisi Hakan Dinçtürk'ün sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 45 gün hak mahrumiyeti ve 30.000.-TL Para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a

Fenerbahçe A.Ş.'nin kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı 100.000.-TL Para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Fenerbahçe A.Ş. Başkanı Aziz Yıldırım'ın kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından 45 gün hak mahrumiyeti ve 30.000.-TL Para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.