PÖH Sözlü Sınav Yerleri Neden Açıklanmıyor? PA Sonuçları Ne Zaman Açıklayacak?

Özel harekat polisi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Fiziki yeterlilik sınavı ne zaman yapılacak? Mülakatlara giderken nelere dikkat edilmelidir? İşte detaylar

Yayınlanma:
PÖH Sözlü Sınav Yerleri Neden Açıklanmıyor? PA Sonuçları Ne Zaman Açıklayacak?

2-14 Kasım tarihleri arasında alınan Özel Harekat Polisi başvuru sonuçları ve mülakat yerleri henüz açıklanmadı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 285 bin adayın, özel harekat polisi olmak için başvuruda bulunduğu ve bu sayıdan dolayı polise verilen değerin bir kez daha ortaya konulduğunu belirtti. Peki özel harekat polisi mülakat yerleri ve başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis Akademisi tarafından yayımlanan başvuru kılavuzunda, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belirtilmemişken, başvuruların kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Başvuru Sonuçlarına Nereden Ulaşabilirim?

Sınava başvuruda bulunan 285 bin özel harekat polisi adayı, Polis Akademisinin konu ile ilgili bir açıklama yapmasını beklemeye başladı. Özel harekat polisi başvuru sonuçları ve fiziki yeterlilik sınavı yeri  Polis Akademisinin resmi internet sitesi olan www.pa.edu.tr adresi üzerinden yayımlanacak olup, adaylar, kendilerine verilen gün ve saatte mülakat yerlerinde hazır olarak bulunmaları gerekmektedir. Başvuru sonuçları internet üzerinden açıklanacak olup adaylara, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru sonuçları ve sınav yerleri açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

Sınav Merkezlerine Giderken Götürülmemesi Gerekenler

Özel harekat polisi olmak için başvuruda bulunan adaylar, mülakata girecekleri sınav merkezine giderken yanlarında cep telefonu, ses, görüntü ve kayıt cihazı gibi elektronik cihazlar götüremezler.

Askerlik Şartı Kaldırıldı

Özel harekat polisi alımı ilanında ilk olarak istenen askerlik şartı, binlerce adayın sosyal medya üzerinden seslerini duyurması üzerine kaldırıldı.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.