Polina Popova Rusya'nın En Güzel Kızı Seçildi

Rusya'da önceki gün düzenlenen güzellik yarışmasında Polina Popova Rusya'nın en güzel kızı olarak seçildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Polina Popova Rusya'nın En Güzel Kızı Seçildi

Pazar akşamı Rusya'da güzellik yarışması düzenlendi. Düzenlenen güzellik yarışmasında Rusya'nın Sverdlovsk bölgesini temsil eden 21 yaşındaki Polina Popova Rusya'nın en güzeli seçildi.

16 Nisan Pazar akşamı düzenlenen güzellik yarışmasında 'Rusya'nın en güzel kızı' unvanını kazanan Polina Popova, ödülü kazandığını duyunca büyük bir heyecan yaşadı. Yarışmayı kazandığı duyan Popova, duygu dolu anlar yaşarken, bazı açıklamalarda bulundu. Polina Popova, Ural Dağları'nda bulunan Ekaterinburg kentinde büyüdüğünü, ancak son yıllarda mankenlik yaptığı için dünyanın birçok ilini gezdiğini söyledi.

Rusya'nın en güzel kızı seçilen Polina Popova, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. Öte yandan Çince öğrenen Popova, tenis oynamak ve yemek pişirmekten hoşlandığını söylerken, 2013'ten bu yana Çin'de mankenlik yaptığını da sözlerine ekledi.

Kazandığı Ödül

16 Nisan Pazar akşamı düzenlenen güzellik yarışmasında Rusya'nın en güzel kızı olaran seçilen Polina Popova, yarışma sonunda 3 milyon ruble (196 bin TL) para ödülü ve bir otomobile ile ödüllendirildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.