Polis Memuru Mehmet Bütün Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Binasında İntihar Etti

Alınan son dakika bilgilerine göre Düzce İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapmakta olan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Bütün, beylik tabancası ile intihar etti. İşte alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Polis Memuru Mehmet Bütün Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Binasında İntihar Etti

Polis memuru görev yaptığı Emniyet Müdürlüğünde intihar etti.

Düzce'de, 42 yaşındaki polis memuru Mehmet Bütün, görev yaptığı Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nün terasında, tabancasını başına ateşleyerek intihar etti. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, "Adli ve idari hiçbir soruşturması yoktu" açıklamasını yaptı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şubesi'nde görevli olan evli ve 2 çocuk babası olduğu açıklanan polis memuru Mehmet Bütün, müdürlüğe ait ek hizmet binasının terasında beylik tabancasını başına dayayıp ateşledi. Silah sesini duyan mesai arkadaşlarının haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil ekibi yaralı polise ilk müdahaleyi burada yaptı. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Bütün, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bütün'ün mesai arkadaşları acil servis önünde büyük üzüntü yaşadı.

Hastane önünde açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, 22 yıllık polis Mehmet Bütün'ün 12 yıldır Düzce'de görev yaptığını söyleyerek, "Amirleri ve arkadaşları tarafından çok seviliyordu. Adli, idari hiçbir soruşturması yok. Görevini çok iyi yapan ve sevilen bir arkadaşımızdı. Maalesef böyle bir olay yaşadık. Bizde bilinen bir sebep yok" dedi.

Kırıkkale nüfusuna kayıtlı polis Mehmet Bütün'ün intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

5haber.com | Düzce

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.