Prison Break 5. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Prison Break 2. Bölümde Neler Oldu?)

Milyonların takip ettiği fenomen dizi Prison Break'ın 5. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Prison Break'ın son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Prison Break 5. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Prison Break 2. Bölümde Neler Oldu?)

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından takip edilen ve büyük bir beğeni ile izlenen Prison Break dizisinin 5. sezon 2. bölümü önceki gün yayınlandı. İkinci bölümün yayınlanmasının ardından 3. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Uzun süredir beklenen Prison Break dizisi, geçtiğimiz hafta yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara geldi. Takipçilerin büyük bir hasret ile bekledikleri Prison Break dizisinin ilk bölümü, milyonlarca kişi tarafından büyük bir heyecan ve ilgi ile izlenirken, ilk bölümün sona ermesi ile ikinci bölüm büyük bir merakla beklenmişti.

Yıllar süren hasretin ardından orijinal kadrosu ile yeniden ekilmeye başlanan Prison Break'ın yeni sezon 2. bölümünde Yemen'den kaçış planı yapılmaya başlanır. Bu kaçış planına T-Bag ve Sara dahil olur. Yemen'de yaşanan iç savaş ve bölgedeki IŞİD tehdidi ile birlikte bir kaçış planı hazırlayan Scofield'in planında başrolde abisi vardır.

Prison Break dizisinin yeni bölümüne damga vuran olay ise planı hazırlayan Scofield'in kendisinden daha ziyade başkasını hapisten kaçırmak için bu planı yaptığı ortaya çıkar. Peki Scofield'in hapisten kaçırmak için uğraştığı bu kişi kim? Tüm detaylar ve daha fazlası Prison Break yeni bölümünde.

Prison Break Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Prison Break 5. sezonu her haftanın Çarşamba günü saat 7.30’da ve ardından da sadece D-Smart GO’da yayınlanmaktadır. Öte yandan Prison Break'ın yeni bölümü tekrarıyla da aynı gün saat 20:30’da FOXCRIME ekranlarında yayınlanmaktadır.

Prison Break 5. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.