Prison Break 5. sezon 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Efsanevi dizi Prison Break geri döndü. Prison Break 5. sezon 4. bölüm yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde

Yayınlanma:
Prison Break 5. sezon 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Uzun bir aradan sonra geri dönen Prison Break dizisinin yeni sezonunun bölümleri her hafta yayınlanmaya devam ediyor. Sevenleri için bu bölümler arası bir hafta geçmek bilmiyor, Prison Break'in yeni bölümü yayınlandı mı ya da Prison Break son bölüm ne zaman diye sürekli Google'da aramalar yaparak bir an önce merakla bekledikleri bölüme ulaşmaya çalışıyorlar.

Prison Break sevenler için güzel bir haberimiz var. Prison Break 5. sezon 4. bölümü Türkiye saatiyle 26 Nisan 2017 çarşamba günü yayınlanacak. Amerika'da FOX kanalında yayınlanan dizinin Türkiye'deki yayın hakları ise FOX Crime. Dizi her hafta çarşamba günü sabah 7.30 ve aynı gün akşam 20.30'da sevenleriyle buluşuyor.

Prison Break'in 5. sezon 4. bölüm fragmanını aşağıdan seyredebilirsiniz. 3. bölümde hapisten kaçma girişimi başarısız olan ve ölüm tehlikesiyle başbaşa kalan Michael, 4. bölümde kaçacağa benziyor.

İlk 3 bölümde bir yamuğunu görmediğimiz dizinin en ilgi çeken karakterlerinden T-Bag'in özüne ne zaman döneceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Dizi kafalardaki soru işaretlerini bir bir gidermeye başlamışken dizinin devamının çekilmeyeceğine dünya çapında izleyici kitlesinin önemli rol oynayacağını belirtmekte fayda var.

5haber.com sitesini takip ederek son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilirsiniz. Günün manşet haberlerine göz atmak için tıklayınız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.