Prison Break 5. sezon 8. bölüm yayınlandı (Prison Break son bölümü nasıl izlerim?)

Prison Break 5. sezon yeni bölümü yayınlandı. Peki yeni bölümde neler yaşandı? Prison Break 5. sezon 8. bölümü nasıl izlerim? Prison Break hangi kanalda yayınlanıyor? İşte Prison Break yeni sezon son bölümü detayları.

Yayınlanma:
Prison Break 5. sezon 8. bölüm yayınlandı (Prison Break son bölümü nasıl izlerim?)

Uzun bir aranın ardından tekrar aynı kadrosu ile izleyici karşısına çıkan Prison Break dizisi, tüm dünya üzerine yine en çok izlenen diziler arasında yerini aldı. Büyük bir merak ve beğeni ile takip edilen Prison Break'ın 5. seoznunun son bölümü bugün saat 7.30'da FOXCRİME ekranlarında izleyici ile buluştu. Peki Prison Break'ın yeni bölümünde neler yaşandı? Prison Break'ın 5.sezon 8. bölümünü nasıl izlerim?

Tüm dünya üzerine büyük bir beğeni ve merakla takip edilen Prison Break dizisinin önceki bölümünde Poseidon’un Jacob çıkması izleyicileri şaşırtmamıştı. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana akıllarda soru işaretleri bırakan Jacob Michael’ın ifade ettiğine göre CIA’de yetkili olan psikopat bir kural koyucu ortaya çıktı. Bununla birlikte Michael’ın ölmüş gibi görünerek Yemen topraklarına sürülmesine neden olan Jacob’un asıl hedefi ise Sara olarak izleyiciye sunuldu.

Prison Break'ta Michael’ı yıllar sonra karşısında gören Sara’nın kafasındaki soru işaretleri cevabını bulurken bununla birlikte izleyicinin kafasındaki sorularda cevabını bulmuş oldu.

Prison Break Yeni Bölüm Nasıl İzlerim?

Sevilen dizi Prison Break'ın 5. sezon 8. bölümü bugün sabah FOXCRİME ekranlarında yayınlandı. Yayınlanan yeni bölümün tekrarı ise yine FOXCRİME ekranlarında yayınlanacak. Yeni bölümün tekrarı 24 Mayıs akşamı saatler 20.30'u gösterdiğinde yayınlanacak.

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Prison Break'ın 31 Mayıs günü yayınlanacak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bölüm yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.