Prison Break 5. sezon 9. bölüm ile final yapıyor (Yeni bölüm ne zaman, nasıl izlerim?)

Büyük bir merak ve heyecanla beklenen Prison Break dizisinin yeni bölümü için bekleyiş devam ediyor. İşte Prison Break'ın yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Prison Break 5. sezon 9. bölüm ile final yapıyor (Yeni bölüm ne zaman, nasıl izlerim?)

Uzun bir aranın ardından 5. sezonu ile yine ekranlara gelen Prison Break dizisi, 5. sezonun finalini 9. bölüm ile yapacak. Sezon finali beklenen Prison Break dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanını izleyen binlerce kişi, yeni bölümün yayınlanmasını beklemeye başladı.İşte beklenen Prison Break dizisinin son bölümünde yaşanacak olaylar.

Büyük bir heyecan ve merakla beklenen Prison Break dizisinin sezon finali bölümünde Lincoln Burrows, Abruzzi’nin saldırısına uğramış ve kanlar içerisinde kalmıştı. Kanlar içinde kalan Lincoln, ciddi bir yara aldı ve hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Lincoln'un ölüp ölmeyeceği konusunda ise büyük bir merak yaşanıyor. Abisi ve eşini kurtarmaya çalışan dahi çocuk Michael ise Jacob’la hesaplaşma saatini beklemeye başlar. Poseidan lakaplı Jacob ise emrinde olanlarla birlikte Michael tehlikesini sonsuza kadar ortadan kaldırmak için önlerine geleni öldürmekten geride kalmamaktadır.

Prison Break'ın beklenen yeni bölümünde Poseidon’un gizli odasına girmeyi başaran Michael, girdiği savaştan sağ çıkmak için elindeki tüm kozları dahice kullanmak zorundadır. Öte yandan savaşa dahil olan T-Bag ve Whip ise Michael için neler yapağı büyük bir merakla bekleniyor.

Prison Break dizisinin yeni bölümünde T-Bag ile Whip arasındaki bağın baba oğul bağı olduğu bizlere daha net bir şekilde sunulurken yeni bölüm fragmanında yayınlanan bir sahnede Poseidon’un açtığı ateşle Whip vuruluyor.Tam o sırada T-Bag görüyor ve derin bir haykırış duyuluyor.Oldukça aksiyonlu ve bol heyecanlı geçecek yeni bölümde bizleri daha ne gibi bir sürpriz bekliyor oldukça merak ediliyor.

Yeni Bölümü Nasıl İzlerim?

Prison Break yeni bölümü Çarşamba günü saat 7.30’da ve ardından da sadece D-Smart GO’da olacak. Tekrarıyla da aynı gün saat 7.30'da ve 20:30’da FOXCRIME kanalında yayınlanacak.

Yeni Bölüm Fragmanı

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.