PTT 2017'de Personel Alımı Yapacak Mı? 2017 PTT Personel Alımı Ne Zaman?

PTT personel alımı yapacak mı? 2016 yılında çok sayıda personel alarak işsiz vatandaşlara iş kapısı olan PTT, 2017 yılında da personel alımlarına devam edecek mi? İşte PTT personel alımı ile ilgili alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
PTT 2017'de Personel Alımı Yapacak Mı? 2017 PTT Personel Alımı Ne Zaman?

Binlerce işsiz vatandaş,PTT Genel Müdürlüğünden gelecek olan personel alımını beklemeye başladı.

Geçtiğimiz yıl binden fazla kişi alarak işsizlere bir umut kapısı olan PTT'nin bu yılda personel alımı yapması bekleniyor. Peki PTT personel alımını ne zaman yapacak? PTT personel alımında kaç kişi alınacak? Geçtiğimiz yı binin üzerinde alım yapan PTT bu yıl da aynı alımı yapar mı? Binlerce işsiz vatandaş, bu alımların yapılmasını ve işsizliğe bir çözüm bulunmasını istiyor. İşte PTT personel alımına ilişkin bilgiler.

Geçen Yıl Kaç Kişi Alınmıştı?

PTT 2016 yılı sözleşmeli işçi personel alımında 711 Gişe ve Büro Görevlisi, 257 Dağıtıcı, 35 Mühendis, 25 Tekniker, 5 Avukat, 3 Mimar, 2 İç Mimar alımı olmak üzere toplam 1038 kişiyi işe aldı.

PTT 2017'de Personel Alımı Yapacak Mı?

PTT personel alımları her yılın Nisan-Mayıs dönemleri arasında yapılmaktadır. PTT personel alımında tarihler bir ay eksik veya bir ay sonra olabilirken, alınan personel sayısı ise diğer kurumlara göre biraz fazla olup, birçok kişiye iş kapısı olmaktadır.

PTT'nin 2017 yılında sözleşmeli personel alımı yapması bekleniyor ancak, sözleşmeli personel alımının ne zaman yapılacağı ile ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Beklenen açıklamanın önümüzdeki dönemlerde yayınlanması bekleniyor. PTT personel alımı ilanı yayınlandığı anda haberdar olmak için sitemizin facebook ve twtter sayfalarını takip edebilirsiniz.

Devam eden 9 bin 322 kamu personeli alım ilanlarını görmek için TIKLAYIN

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.