Reyting Sonuçları 3 Nisan (Reyting Birincisi İçerde mi , İsimsizler mi Yoksa Söz mü?)

3 Nisan reyting sonuçları neler? Önceki akşam hangi programlar en çok izlendi? Son haftalarda reytingleri alt üst eden İçerde, zirveyi kaptırdı mı? İsimsizler dizisi reyting sıralamasında kaçıncı? Söz dizisi reyting sıralamasında hangi sırada yer alıyor? İşte 3 Nisan Reyting sonuçları.

Yayınlanma:
Reyting Sonuçları 3 Nisan (Reyting Birincisi İçerde mi , İsimsizler mi Yoksa Söz mü?)

Yeni başlayan diziler, ekranların sevilen yüzleri ve hali hazırdaki izlenen diziler. 3 Nisan akşamı, reyting çekişmesi olarak önümüzdeki günlerde adından bahsettireceğe benziyor.

Son haftalarda Pazartesi günü reytinglerine adeta ambargo koyan İçerde dizisi, önceki akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünü yine binlerce izleyici izledi ancak, Kanal D ve Star Tv'de yeni birer projeye başladı. İsimsizler ve Söz isimli iki yeni dizi daha ilk bölümlerinden itibaren binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Önceki akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen Söz dizisi, sosyal medya üzerinde çokça konuşulurken, #SözDizisi Haghtagı ile binlerce Tweet atıldı. Öte yandan önceki hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen İsimsizler dizisi de dün akşam 2. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. İlk bölümü ile binleri ekran başına kilitleyen İsimsizler dizisi de reyting kapışmasına ortak olacak durumda.

Ancak reyting tablosuna baktığımızda her Pazartesi olduğu gibi bu hafta da İçerde dizisi açık ara farkla zirveyi kimseye kaptırmadı.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.