Rock Sanatçısı Fırat Cem Tuncel'den Heyecan Yaratan bir Albüm: "Renkli"

Adanalı Rock Sanatçısı Fırat Cem Tuncel'in yeni albümü "Renkli" çıktı. Albümdeki şarkılar ve klipleri haberimizde.

Yayınlanma:
Rock Sanatçısı Fırat Cem Tuncel'den Heyecan Yaratan bir Albüm: "Renkli"

Türk Rock müziğinin yükselen seslerinden Fırat Cem Tuncel’in yeni albümü “Renkli” geçtiğimiz günlerde tüm dijital platformlarda yayınlanarak satışa çıktı. Albümde söz ve müziği Fırat Cem Tuncel’e ait Pop Rock’tan Metal’e çeşitli türlerde 11 parça ve bir adet de Türk Sanat Müziği Rock coverı yer alıyor.

Adanalı sanatçı yayınladığı albüme dair sosyal medya hesabından aşağıdaki iletiyi paylaşmıştı:

“7 yaşımdaydım ilk bestemi yaptığımda. Bir Murat 124'ün içinde ilkokul 1'e giderken dönemin popüler şarkılarına başka sözler yazardım. Hayallerim vardı büyük... Kenan Doğulu, Burak Kut, Tayfun gibi olmak... Korkardım geceleri yeni ölen ev sahibimizin ruhu gelir diye. Yine o yıllarda, servisi kaçırdığımda Adana’nın uzun ve tehlikeli caddelerinde yürüyerek eve gitmeye çalışmış, uzun uzun yürümekten ve utangaçlıktan çişimi yapacak yer bulamamış, yine de eve doğru yürümeye devam etmiştim.

Babamın namusuyla kıt kanaat geçindirmeye çalıştığı evimizde bir flütümüz ve bir de mandolinimiz vardı. Daha TeleOn yeni kurulmuştu o yıllarda, Tombilerin içinden plastik cin arabaları çıkardı, dama kömürle hayali şehirler çizer kardeşimle o kömürden yollarda cin arabalarımızı sürerdik. Bir çok Adanalı gibi güvercin beslerdik damda, taklacıları popülerdi. Tavşan, civciv, ördek beslerdik sonra. Hiç büyümeyecekmişim gibi gelirdi o yıllarda. Her hikayede olduğu gibi zaman çok çabuk geçti. Çok derin acılar yaşadım, uçurumun kenarından döndüm sayısız defa. Şarkılara sığındım yalnız kaldığımda. Şarkılar yaptım aşkımı, sevincimi, düşüncelerimi, hüznümü, arzularımı dile getirdiğim. Hayal ettim hep bambaşka bir dünyayı. Çalıştım, çabaladım, mücadele ettim, engellerle boğuştum. Gülenler de oldu, alay edenler de yer yer. Ama hemen hemen hepsinden takdir aldım. Uzun ve zor bir yoldu, teknik konuları saysam bitmez. Daha da çok uzun yollar görüyorum önümde.

Sonunda senelerle, duygularla, emekle yoğurup pişirdiğim albümümü sizlere duyuruyorum. Bu albümü dinlerken beni hissedeceksiniz ve kendinizi bulacaksınız. Belki biraz derin düşünecek, belki aşklarınızı hatırlayacaksınız. Bu bir başlangıç, asla son değil. Her şey çok daha güzel olarak devam edecek.

Destekleriniz insanı ayakta tutan ve azim veren.

Sevgilerimle,”

Sosyal medyada #albümrenkli etiketiyle duyurulan albüme aşağıdaki linklerden ulaşılabiliyor.

Albüm ile ile ilgili hazırlanan teaser

Digital ağlarda "Renkli" Albümü

iTunes | Spotify |  Türk Telekom Müzik | Deezer

CD olarak satın almak için: Amazon

Sanatçı, albümdeki beğenilen şarkılardan “Salınım”, “Ben Ne Zaman Delirdim” ve “Menekşe”nin kliplerini çekmişti. İşte O klipler

Fırat Cem Tuncel - Menekşe Klibi

Fırat Cem Tuncel - Ben Ne Zaman Delirdim Klibi

Fırat Cem Tuncel - Salınım Klibi

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.