Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık Yalova'da Yakalandı

Hakkında FETÖ'den yakalama kararı verilen Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık Yalova'da Yakalandı

Darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında gözaltılar ve tutuklamalar devam ediyor.

Silahlı terör örgütü Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'ye yönelik devam eden soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan ve aranan Rota Haber internet haber portalı genel yayın yönetmeni Ünal Tanık, Yalova’nın Altınova İlçesi Subaşı Beldesi’nde gözaltına alındı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında başlatılan ve büyük bir kararlılıkla yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ’nün İstanbul yapılanmasında yer aldığı ve örgütle bağlantısı olduğu ileri sürülen Rota Haber internet sitesi genel yayın yönetmeni Ünal Tanık’ın, Altınova İlçesi Subaşı Mahallesi’ndeki bir evde gizlendiğini tespit etti. Eve yapılan baskın sonucu aranan Ünal Tanık, yakalandı.

Ünal Tanık'ın yakalandığı evde, çok sayıda doküman ve dijital materyal de ele geçirildi. Gözaltına alınan Ünal Tanık, gerekli soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden gelen görelilere teslim edildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, terör operasyonlarından, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.