Rusya ile İlişkileri Reddeden Trump'tan Obama ile İran Hakkında Flaş İddia!!

ABD ile İran arasında son dönemde yaşanan gerginlik gün geçtikçe tırmanıyor. Son olarak Donald Trump, Obama ile İran'ın anlaştığı yönünde bir açıklama yaptı. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Rusya ile İlişkileri Reddeden Trump'tan Obama ile İran Hakkında Flaş İddia!!

Son günlerde dünya gündeminin en çok konuşulan ismi olan Donald Trump'tan flaş bir iddia daha geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, Putin ve Rusya ile ilişkileri olduğu iddialarını reddederek, İran'ın 'terörün bir numarası' olduğunu ve eski Başkan Barack Obama'nın yönetimi İran'la anlaşırken, kendisini eleştirenlerin bunu sorun etmediğini savundu.

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'ya karşı olumlu yaklaşımlarda bulunduğu iddiasıyla kendisine yönetilen eleştirilere sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Trump, "Putin'i tanımam, Rusya'yla bir alakam yok ama nefretçiler çılgına dönmüş durumda" diye yazdı.

"Fakat Obama, terörün bir numarası olan İran'la anlaşma yapabilir, orada sorun yok," diyen Trump, Obama yönetiminin İran'la yapmış olduğu nükleer anlaşmayı hatırlatarak kinayede bulundu.

Trump, son olarak gerçekleştirdiği balistik füze denemeleri nedeniyle ve terör örgütlerine destek verdiği iddiasıyla İran'a yeni yaptırımlar uygulanması kararı almıştı.

İran'dan ise konu ile ilgili henğz bir karşı yanıt gelmedi.

Dünya haberlerinden, gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.