Sağlık Bakanlığı 12500 personel alımı takvimi ve pozisyon dağılımı açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte 12500 personel alımı takvimi ile pozisyon dağılımı.

Yayınlanma:
Sağlık Bakanlığı 12500 personel alımı takvimi ve pozisyon dağılımı açıklandı

Uzun süredir büyük bir merak ve heyecanla beklenen Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 personel alımı takvimi ve alım yapılacak pozisyonların dağılımı açıklandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada personel alımı ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık Bakanlığı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde sözleşmeli sağlık personeli alınacaktır.

Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının bulunduğu KPSS-2017/5 Tercih Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

Tercih işlemlerinde lisans düzeyindeki pozisyonlar için 2016-KPSS Lisans, ön lisans ve ortaöğretim düzeyindeki pozisyonlar için 2016-KPSS Ortaöğretim - Ön Lisans sınav sonuçları kullanılacaktır.

Adaylar tercihlerini, 7 - 13 Haziran 2017 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapabilecektir."

İşte yapılan açıklamada pozisyon dağılımları bilgileri.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.