Samsun'da Öğrenci Servisi ile Otomobil Çarpıştı: 1'i Ağır 13 Kişi Yaralandı

Samsun'un Havza İlçesinde meydana gelen olayda bir öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 13 kişi yaralandı. Yaralananlardan 8 tanesinin öğrenci olduğu belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Samsun'da Öğrenci Servisi ile Otomobil Çarpıştı: 1'i Ağır 13 Kişi Yaralandı

Samsun'da bir servis minibüsü ile bir otomobil çarpıştı. çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1' i ağır olmak üzere 13 kişi yaralandı.

Samsun'un Havza İlçesinde bugün Samsun'un Havza İlçesi'nde meydana gelen kazada, özel bir etüt merkezinde üniversite hazırlık kursu öğrencilerini taşımakta olan ve Yahya Çöpçü yönetiminde olduğu belirtilen 55 C 4524 plakalı servis minibüsü, Amasya'dan Samsun yönüne giden ve Hamdi Ürker yönetiminde olduğu tespit edilen 05 BB 881 plakalı otomobil ile Karageçmiş mevkisinde çarpıştı.

Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki aracın sürücüleri Yahya Çöpçü ve Hamdi Ürker ile araçlarda bulunan Dudu Ürker, Bekir Ürker, Kübra Kara, Burhan Dağ, Yağmur Çaloğlu, Gamza Tablacı, Merve Tirniğ, Ceren Çiçek, Zeliha Erenler, Mevlüde Eryaş ve Büşra Erdoğan yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Havza Devlet Hastanesine sevk edilirken, durumu ağır olan Dudu Ürker burada yapılan ilk müdahalenin ardında Samsun’a sevk edildi. Yaralılardan 9'unun öğrenci olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Samsun

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.