Samsun'da Öğrenci Sevisi Şarampole Yuvarlandı: 12 Öğrenci Yaralı

Samsun'da yaşları 9 ile 13 arasında olan öğrencileri taşıyan servis, buzlanan yolda şarampole yuvarlandı. Kazada 12 öğrenci yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Samsun'da Öğrenci Sevisi Şarampole Yuvarlandı: 12 Öğrenci Yaralı

Samsun'da bir öğrenci sevisi şarampole devrildi. Şarampole devrilen servisin çerisinde bulunanlardan 12 öğrenci yaralandı.

Samsun'un Çal Mahallesinden Merkezde bulunan İlçelerdeki okullara öğrenci götüren 55 C 8594 plakalı ve 55 yaşındaki Mustafa Var yönetimininde olduğu açıklanan servis aracı son günlerde etkili olan yağış ve soğuk havalar nedeniyle buzlanan yolda şarampole devrildi. Aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 öğrenci yaralandı.

Yaralanan öğrencilerin durumunun iyi olduğu belirtilirken, faciadan dönülmüş olması yürekleri bir nebze de olsa rahatlattı.

Yaralanan Öğrenciler

Kazada yaralanan öğrencilerin isimleri ve yaşları ise şu şekilde açıklandı:

Zeynep Demir (11), Ayşe (12), İzmail Aker (13), Kamilenur Sezgin (13), Fatmanur Kök (11), Nuh (11), Yusuf (12),  Büşra Akçay (9) Eren Bilgin (11), Hasan Ulki Var (12), Muhammed Ali Bedir (13), Beyza Nu Çakır (12).

Yaralı öğrenciler kaza yerine çağrılan ambulanslarla Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayakta tedavi edilen öğrenciler taburcu oldu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, kaza haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Samsun

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.