Samsun'daki Zincirleme Kazada Anne ve Oğlu Feci Şekilde Can Verdi

Samsun'da 2 otomobil ile 1 traktörün karıştığı zincirleme trafik kazası oldu. Kazada araçta sıkışan anne ve oğlu hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Samsun'daki Zincirleme Kazada Anne ve Oğlu Feci Şekilde Can Verdi

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde feci bir kaza yaşandı. 2 otomobil ve 1 traktörün karıştığı trafik kazasında Hamiye Keskin (26) ve oğlu Emirhan Keskin (3) hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Kaza dün gece Vezirköprü İlçesi Samsun-Sinop Karayolu Yağınözü Mahallesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre 33 BVZ 98 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Osman Keskin, (30) iddiaya göre aynı yönde önünde giden ve farları yanmadığı öne sürülen Ahmet Keskin yönetimindeki 55 PE 778 plakalı kum yüklü traktörü son anda fark etti. Keskin, direksiyonu kırarak traktörü sollamaya çalıştı. Bu sırada otomobil karşı yönden gelen Dursun Türker'in (23) yönetimindeki 42 U 6763 plakalı otomobille çarpıştı. Ardından iki otomobil traktörün römorkuna çarpıp savruldu. Kazada sürücü Ali Osman Keskin'in aracında bulunan eşi Hamiye Keskin ve oğlu Emirhan Keskin olay yerinde öldü. Kazada Recep Çelik (24), Berat Emre Keskin (4), Uğur Çelik (22), sürücü Ali Osman Keskin, sürücü Dursun Türker (23), Hikmet Nizam (51) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Berat Emre Keskin yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Sıkışan Cesetler Güçlükle Çıkarılabildi

Araç içinde sıkışan Hamiye Keskin ve oğlu Emirhan Keskin'in cesetleri ise itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu güçlükle çıkarılarak otopsi için Vezirköprü İlçe Devlet hastanesi morguna götürüldü. Traktör sürücüsü Ahmet Keskin Jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

5haber.com  | Samsun

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.