Şanlıurfa'da Faaliyeti Durdurulan Dernek ve Vakıfların İsimleri Açıklandı

Terör örgütü bağlantısı olduğu nedeniyle ülke genelinde 370, Şanlıurfa'da ise 23 vakıf ve derneğin faaliyeti durduruldu. İşte Şanlıurfa'da kapatılan vakıf ve dernekler.

Yayınlanma:
Şanlıurfa'da Faaliyeti Durdurulan Dernek ve Vakıfların İsimleri Açıklandı

Terör soruşturması kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan incelemelerle Şanlıurfa'da 23 Vakıf ve Dernek hakkında, faaliyetlerinin durdurulması kararı verildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından bugün yayımlanan karara göre, Türkiye genelinde 370 Dernek hakkında, terör örgütleri ile bağlantısı olması nedeniyle, faaliyetlerinin durdurulması kararı alındı. Alınan kararda bu derneklerin, FETÖ, PKK, DEAŞ ve DHKP-C terör örgütleri il bağlantıları oldukları tespit edildi.

Bu kapsamda ise Şanlıurfa'da 23 Vakıf ve Derneğin faaliyetleri durduruldu. İşte faaliyetleri durdurulan vakıf ve derneklerin isimleri:

"Tomurcuk Eğitim ve Kültür Gençlik Derneği, Şanlıurfa Fen Feza Mezunları Derneği, Şanlıurfa Köylerini Kalkındırma Derneği, Şanlıurfa Emekli Din Görevliler Derneği, Suruç Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Damla Kadın Aile ve Çocuk Derneği, Hilvan Eğitim Gönüllüleri Derneği, Birecik Eğitim Gönüllüleri Derneği, Viranşehir Eğitim Gönüllüleri Derneği, Suruç Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Şanlıurfa Şubesi, Karaköprü Fatih Sultan Mehmet Camini Geliştirme Derneği, GAP Eğitim Gönüllüleri Derneği, Harran Üniversitesi Mezunları ve Dayanışma Derneği, Divan Şanlıurfa Kültür Eğitim Derneği, Şanlıurfa Yağmur Eğitim ve Kültür Derneği, Özel Murat Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Şanlıurfa Teknik Elemanlar Derneği, Başarı Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı, Pamukçu Eğitim Vakfı, Berdüsselam Çalışanlar Derneği, Şanlıurfa Girişimci İş Adamları Derneği ve Siverek Aktif İş Adamları Derneği."

Gündem haberlerinden ve gelişmelerden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.