Savaşçı dizisi 8. bölüm yayında (Savaşçı son bölüm tekrarı ne zaman?)

Savaşçı dizisinin son bölümü yayınlandı. Peki son bölümü nasıl izlerim? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili detaylar ve yeni bölüm tekrar tarihi.

Yayınlanma:
Savaşçı dizisi 8. bölüm yayında (Savaşçı son bölüm tekrarı ne zaman?)

Fox ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizilerinden olan Savaşçı, önceki akşam ekranlara 8. bölümü ile geldi. Son bölümü ile ekranlara gelen savaşçı dizisi, yeni bölümünde on binlerce kişiyi ekran başına kilitlerken, diziyi ekran başında izleyemeyen takipçiler internet üzerinde araştırmalara başladı. Savaşçı dizisinin son bölümünü araştıran takipçiler, yeni bölümü nasıl izleyebilecekleri sorusunu da sık sık sormaya başladı. İşte Savaşçı dizisinin yayınlanan son bölümde yaşananlar ve dizinin detayları.

Önceki akşam ekranlara yeni bölümü ile gelen Savaşçı dizisinde, Yüzbaşı Kağan Bozok ve komutasındaki Kılıç Timi Mehmetçiği hedef alan bölücü teröristlerin izini sürmeye devam ederken, Kopuz Albay cehennemden sağ kurtulan tek askerin yardımıyla bu katliamın sorumlularını belirlemeye çalmaktadır. Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi, Mehmetçikler için bir kez daha göreve çıkarlar: şimdi ne yaparlarsa yapsınlar, bu katiller için Kılıç Timi’nin öfkesinden kurtulmak mümkün olmayacak.

Savaşçı dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.fox.com.tr/Savasci/bolumler

Savaşçı dizisinin tekrarı PAzartesi akşamı saatler 23.30'u gösterdiğinde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak.

Berk Oktay'dan Set Ekibine Ağza Alınmayacak Küfürler

Savaşçı'nın başrol oyuncusu Berk Oktay, dizi setinde set çalışanlarına çok ağır küfür etti. Oyuncunun set çalışanlarına ettiği küfürler ve detaylar için lütfen TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.