Sayısal Loto 10 Aralık Çekiliş Sonucu-Büyük İkramiye Devretti

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Sayısal Loto' nun 10 Aralık çekilişi tamamlandı ve kazandıran şanslı sayılar açıklandı. İşte Sayısal Loto'nun 10 Aralık sonucu.

Yayınlanma:
Sayısal Loto 10 Aralık Çekiliş Sonucu-Büyük İkramiye Devretti

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve büyük bir heyecana sahne olan Sayısal Loto çekilişi bugün gerçekleşti ve Sayısal Loto devretti.

Türkiye'de yüz binlerce iştirakçinin katılımı ile gerçekleşen Sayısal Loto 'nun 1048 'inci hafta çekilişi bu akşam gerçekleşti. Sayısal Loto 'nun 10 Aralık çekilişinde heyecan doruklarda iken, tüm iştirakçilerin gözü kulağı, Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekilişe çevrilmişti.

10 Aralık Sayısal Loto Sonucu

Sayısal Ltoto'nuın 10 Aralık eçkilişinde kazandıran şanslı sayılar 5, 10, 11, 21, 27, 30 şeklinde belirlendi. Bu sonuca göre 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye gelecek hafta düzenlenecek olan çekilişe devretti.

Sayısal Loto çekilişinde 5 bilen 159 kişi 4 bin 526 TL ikramiyenin sahibi oldu.

4 bilen 8 bin 864 kişi ise 64.40'ar TL'nin ahibi oldu.

3 bilen 152 bin 369 kişi ise 10 TL'lik ikramiye kazandı

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye iki talihliye çıkmış ve Ankara Altındağ ile Bursa Osmangazi 'den iki kişi büyük ikramiyeyi aralarında bölüştürdü.

Sayısal Loto 'nun 3 Aralık Çekiliş Sonucu

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto 'nun 1047 'nci hafta çekilişinde kazandıran şanslı numaralar 24, 26, 36, 43, 44 ve 46 şeklinde sonuçlanmıştı. Bu sonuçlara göre Altındağ ile OSmangazi 'de yatırılan iki kuponda talihliler, 6 'da 6 bilerek büyük ikramiyeyi kazandı.

Sayısal Loto 'da En Çok Çıkan Sayılar

Sayısal Loto 'nun 2016 yılı içerisinde gerçekleşen çekilişlerinde çıkan sayılar arasında bir istatistik yürütüldüğü zaman, en çok çıkan sayılar şu şekilde karşımıza çıkıyor. 38, 18, 16 21, 1 ve 36 en çok çıkan ilk altı sayı olarak karşımıza çıkıyor.

Sayısal Loto çekilişi gerçekleşir gerçekleşmez haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.