Sayısal Loto 12 Kasım Sonuçları-Büyük İkramiye Devretti

Sayısal Loto 12 Kasım çekilişi tamamlandı. İşte 12 Kasım gecesi gerçekleşen Sayısal Loto çekilişinin sonucu ve dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
Sayısal Loto 12 Kasım Sonuçları-Büyük İkramiye Devretti

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Cumartesi günü gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi bugün gerçekleşti. MPİ tarafından gerçekleşen çekilişin sonucu ve dağıtılan ikramiye tutarlarına ilişkin bilgiler 5haber'de.

Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleşen ve bugün 1044' üncü hafta çekilişinin yapıldığı Sayısal Loto'da 6 bilen çıkamadı ve 2 milyona yakın büyük ikramiye, gelecek hafta gerçekleşecek olan Sayısal Loto çekilişine devretti. İşte çekiliş sonucu.

Sayısal Loto'nun 12 Kasım çekilişine göre kazandıran şanslı numaralar; 13, 28, 36, 39, 41, 47 şeklinde oluştu ancak, altı bilen çıkmadı. Çekiliş sonucuna göre 6 bilen çıkmayınca 1 milyon 953 bin 523 Türk Lirası 19 Kasım günü gerçekleşecek olan Sayısal Loto çekilişine devretti.

Sayısal Loto'nun 12 Kasım çekilişine göre 6 bilen çıkamadığından dolayı büyük ikramiye haftaya gerçekleşecek olan çekilişe devretti.

Çekiliş sonucuna göre 5 bilen 164 kişi, 5 bin 15 Türk Lirası ikramiyesi kazandı.

4 bilen 8 bin 110 kişi ise 76.85 TL ikramiye tutarı kazandı.

3 bilen 149 bin 482 kişi ise 11.65 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu

Sayısal Loto Oyununun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

Gündem haberlerinden ve son dakika gelişmelerinden haberdar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.