Sayısal Loto'da Devirli Büyük İkramiye Yine Ankara'ya Gitti (Sayısal Lotonun 25 Mart Sonucu)

Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz hafta 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye bu haftaya devretmişti. Geçtiğimiz haftanın ikramiyesi ile büyük ikramiye 4 milyona yaklaştı. İşte Sayısal Lotonun 25 Mart sonucu ve bu sonuca göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
Sayısal Loto'da Devirli Büyük İkramiye Yine Ankara'ya Gitti (Sayısal Lotonun 25 Mart Sonucu)

Türkiye genelinde yüz binlerce kişinin iştiraki ile gerçekleşen Sayısal Loto çekiliş sonucu açıklandı.

Milli Piyango İdaresi tarafından haftanın her Cumartesi günü gerçekleşen ve büyük bir heyecana sahne olan Sayısal Loto çekilişi, 25 Mart gecesi gerçekleşti ve çekiliş sonucuna göre dağıtılan ikramiye tutarları açıklandı. İşe 25 Mart günü gerçekleşen Sayısal Loto çekilişine ait sonuçlar ve çekiliş sonuçlarına göre dağıtılan ikramiye tutarları.

25 Mart Sayısal Loto çekilişinin devirli olarak gerçekleşmesi nedeniyle bugün binlerce kişi, zengin olma hayali ile Şans oyunları oynatan bayilerin önünde soluğu aldı. Geçtiğimiz hafta 6 bilen çıkmayınca bu haftaya devreden Sayısal Loto'da bu hafta büyük ikramiyenin 3,5 milyonu aşması bekleniyordu. Nitekim beklenen oldu ve Sayısalın devirli olması nedeniyle binlerce kişi soluğu Sayısal Loto bayilerinde aldı ve büyük ikramiye tutarı 3 milyon 660 bin Türk Lirası olarak açıklandı.

25 Mart Cumartesi gecesi gerçekleşen Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı numaralar 1, 8, 12, 19, 20 ve 23 şeklinde açıklandı. İşte bu sonuca göre dağıtılan ikramiye tutarları.

6 bilen kişi sayısı : 1               Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 3.660.939,25 Türk Lirası

5 bilen kişi sayısı : 136          Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 5.939,90 Türk Lirası

4 bilen kişi sayısı : 8.326      Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 72.90 Türk Lirası

3 bilen kişi sayısı : 155.143   Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 11.05 Türk Lirası

Büyük ikramiye Ankara'nın Altındağ İlçesine giderek son haftalardaki serisini bozmadı.

Oyun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.