Sayısal Loto'nun 17 Aralık Sonucu-Devirli İkramiye İstanbul'a Gitti

Sayısal Loto'nun 17 Aralık devirli çekilişi gerçekleşti ve çekiliş sonucuna göre kazandıran şanslı sayılar açıklandı. İşte Sayısal Loto'nun 17 Aralık sonucu ve bu sonuçlara göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
Sayısal Loto'nun 17 Aralık Sonucu-Devirli İkramiye İstanbul'a Gitti

Türkiye genelinde milyonlarca iştirakçinin katılımı ile gerçekleşen ve büyük bir heyecana sahne olan Sayısal Loto oyununun 17 Aralık çekilişi önceki akşam gerçekleşti ve bu haftanın kazanan talihlileri belli oldu. İşte Sayısal Loto'nun 17 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen çekilişi ve bu çekilişin sonucuna göre kişi başına dağıtılan ikramiye tutarları.

Milli Piyango İdesi (MPİ) tarafından her haftanın Cumartesi günü düzenlenen Sayısal Loto çekilişi, önceki akşam da 1049' uncu hafta çekilişi ile gerçekleşti. Bu çekiliş sonucuna göre, önceki hafta devreden Sayısal Loto, bu hafta açıklanan büyük ikramiye ile birlikte bir kişiye çıktı.

Önceki hafta gerçekleşen 10 Aralık Sayısal Loto çekilişine göre 6 bilen çıkmayınca yaklaşık olarak 1 milyon 700 binlik ikramiye bu hafta gerçekleşen çekilişe devretti. Bu hafta da toplam hasılatın 1 milyon 750 bin olarak açıklanması sonucu kazanan talili tek başına 3 milyon 446 bin 202 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu. İşte Sayısal Loto' nun sonuçları ve bu sonuçlara göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Sayısal Loto' da bu Milli Piyango İdaresi ve Noter yetkilileri tarafından gerçekleştirilen çekilişte kazandıran şanslı sayılar 8, 9, 10, 25, 33, 36 şeklinde açıklandı.

Sayısal Loto Sonucu

Bu sonuçlara göre 6 bilen İstanbul Bayrampaşa'dan bir kişi 3 milyon 446 bin 202 lira 75 kuruşun sahibi oldu.

5 bilen 123 kişi ise 5 bin 948 lira 90 kuruşluk ikramiyenin sahibi oldu.

4 bilen 7 bin 301 kişi ise 75 lira 45 kuruşluk ikramiyenin sahibi oldu.

3 bilen 143 bin 85 kişi, kişi başına 10, 85 TL ikramiye dağıtıldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.