Sherlock 4. Sezon 3. Bölümü Yayınlandı (Sherlock Dizisini Nasıl İzleyebilirim?)

Dünya çapında büyük bir beğeni ile takip edilen Sherlock dizisinin 4. Sezon yeni bölümü yayınlandı. İşte Sherlock dizisinin yeni bölümünün izlenebileceği platformlar ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Sherlock 4. Sezon 3. Bölümü Yayınlandı (Sherlock Dizisini Nasıl İzleyebilirim?)

Tüm dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen Sherlock dizisinin yeni bölümü yayınlandı.

Yayınlanmaya başlandığı ilk günden bu yana Türkiye'de ve Dünyada büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğeni ile takip edilen Sherlock dizisinin 4. sezon 3. bölümü yayınlandı. Her yıl sadece 3 bölüm yayınlanan ve yayınlandığı her bir bölümü film tadında olan dizinin son bölümü İngiltere yayını ile aynı saatte Türkiye'de Tlc kanalından yayınlandı.

Sir Artur Conan Doyle'nin eşsiz romanı Sherlock Holmes'tan uyarlanan ve romanın baş kahramanı Sherlock ile yakın arkadaşı Dr. John Watson günümüzde yaşasaydı olayları nasıl çözerdi? sorularının karşılığı olan dizi, milyonlarca fanı tarafından büyük bir merak ve beğeni ile takip ediliyor.

Yeni Bölümü Nasıl İzlerim?

Geçtiğimiz ay mahkeme kararı ile birçok dizi ve film sitesi kapatılmıştı. Türkiye'de en çok takip edilen dizi sitelerinin kapatılması sonucu yüz binlerce takipçi, dizinin yeni bölümlerini hangi siteden izleyeceklerini araştırmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen dizi sitelerinin kapatılması, izleyicileri mağdur etse de, takipçiler diziyi izleyecekleri yeni platformlar aramaya başladı. İşte 5haber.com ekibi olarak yabancı dizileri takip edebileceğiniz adreslerden biri.

Sherlock yeni sezon bölümlerini ve diğer yabancı dizileri " " adresinden takip edebilirsiniz.

Magazin haberlerinden, dizi haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.