Siirt Belediye Eş Başkanı DBP'li Tuncer Bakırhan Gözaltına Alındı

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bugün Siirt Belediye Eş Başkanı gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Siirt Belediye Eş Başkanı DBP'li Tuncer Bakırhan Gözaltına Alındı

Siirt ve Tunceli Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından verilen talimatlarla Emniyet ekipleri bugün erken saatlerde Siirt ve Tunceli Belediyelerine operasyonlar düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda İki ilin Belediye Başkanları gözaltına alındı.

Siirt Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Siirt Belediyesi'ne yönelik bu sabah operasyon düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bugün sabah saat 06.00 sularında düzenlenen operasyonda polis ekipleri, belediye binasına gelerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Ardından binaya giren polis bilişim ve inceleme ekipleri arama başlattı.

Belediyenin bilgisayar hard disklerine de incelenmek üzere el konulurken, Siirt Belediye Eş Başkanı DBP'li Tuncer Bakırhan da kentin Yeni Mahalle Elit Sitesinde bulunan evinde gözaltına alındı. Emniyet ekipleri, gözaltına alınan Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ın evinde arama yapıtı. Diğer Eş Başkan Belkiza Beştaş Epözdemir'in ise il dışında olduğu belirtilirken, operasyon kapsamında bazı kişiler de gözaltına alındı.

Tunceli ve Siirt Belediyelerinde sabah saat 6.30' da başlayan aramalar, 3,5 saat sürdü. Aramalar sırasında kimse içeri alınmazken, belediye çalışanları aramanın sona ermesinin ardından içeri girebildiler.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanları, ifadelerine başvurulmak üzere savcılık karşısına çıkacak.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, terör operasyonu haberlerinden, kamu haberlerinden, siyasi haberlerden, spor haberlerinden, kültür-sanat haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.