Silivri Cezaevinde Hareketliliğin Sebebi Açıklandı: Bir Hükümlü Kendini Yaktı

Silivri'den gelen yangın ihbarı üzerine bölgeye ekip gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yaptığı son dakika açıklamasında bir mahkumun kendini ateşe verdiğini belirtti.

Yayınlanma:
Silivri Cezaevinde Hareketliliğin Sebebi Açıklandı: Bir Hükümlü Kendini Yaktı

Silivri Cezaevi'ne iftfaiye ve polis ekipleri sevkedildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bir yangın ihbarının değerlendirildiğini belirtirken cezaevine ekip çıkaran Silivri İtfaiye Birimi yetkilileri de durumun normal olduğunu ihbar üzerine sevk yapıldığını ,ekiplerin dönüşe geçtiğini söylediler.

Silivri Cezaevi'nde hareketli dakikaların yaşanmasına bir hükümlünün kendini ateşe vermesinin yol açtığı ortaya çıktı. Olaya ilk müdahale Cezaevi personelinden geldi. Kendini ateşe veren hükümlü ambulansla hastaneye gönderildi.

Polis ve İtfaiye Ekipleri Alarma Geçti

Bugün saat 12.40 sularında Silivri cezaevinden gelen ihbar itfaiye ve polis ekiplerini alarma geçirdi. Olayın yaşandığı yerin önemi nedeniyle İtfaiyenin yanısıra çok sayıda polis ekibi de cezaevine sevk edildi. Olay yerine ilk olarak Silivri İtfaiye grubu ve bölgede görev yapan polis ekipleri ulaştı.

Ambulans ile Birlikte Zırhlı Polis Aracı Cezaevinden Çıktı

Bugün öğlen saatlerinde meydana gelen olayın, bir hükümlünün kendini ateşe vermesi şeklinde yaşandığı, büyüme ihtimalinin olmadığı ortaya çıkınca polis ve itfaiye ekipleri normale döndü. Bu sırada ağır silah taşıyan zırhlı polis aracıyla bir ambulansın cezaevinden çıktığı görüldü.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.