Sinemis Candemir Yıllar Sonra Bebek'te Görüntülendi-Sinemis Candemir Kimdir?

Eski oyucu ve sunucu Sinemis Candemir, yıllar sonra ilk kez Bebek'te görüntülendi. Uzun yıllardır ekranlarda görünmeyen Candemir'in evlendiği ve bir de çocuğunun olduğu görüldü. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Sinemis Candemir Yıllar Sonra Bebek'te Görüntülendi-Sinemis Candemir Kimdir?

Bir dönem Tarkan'ın klibinde oynayan ve makarna sahnesi ile gündemde konuşulmaya başlanan Sinemis Candemir, uzun süre sonrasında kadrajlara yansıdı.

Tarkan'ın bir dönem çıkardığı Hüp adlı şarkısının klibinde oynayan ve klipte Tarkan'la yaptığı spagetti makarna sahnesi ile o dönemde magazin gündemine bomba gibi düşen ve çokça konuşulmaya başlanan Sinemis Candemir, uzun yıllar sonrasında objektiflere takıldı. Bir dönem adından çokça bahsettiren Candemir, önceki gün Bebek'te eşi ve çocuğu ile görüntülendi. Tv haberlerin yazısına göre tanınmasına şaşıran Sinemis Candemir, çocuğunu göstermemek için elinden geleni yaptı.

Kendisini tanıyan paparazilerin sorulaırnı geçiştiren Candemir, ne zaman evlendiği, çocuğunun kaç yaşında olduğu ve uzun süredir ekranlardan neden uzakta olduğu sorularına ise teşekkürler şeklinde yanıtlayarak oradan uzaklaştı.

Sinemis Candemir Kimdir?

25 Mayıs 1978 İstanbul doğumlu olan Sinemis Candemir, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mğhendisliği Bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan kısa bir süre sonra oyunculuk kariyerine başlayan Candemir, o günden bu yana birçok reklam filminde ve şarkı kliplerinde yer aldı. Reklam filmlerinin yanı sıra şarkı kliplerinde de oynayan Sinemis Candemir, bu kulvarda en büyük başarısını Tarkan'ın Hüp şarkısında yakaladı. Bu klipte ortaya koyduğu oyunculuk performansı sonrasında ünlü sanatçı Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı.

Bu derslerin ardından Karaoğlan dizisinde ekranlarda boy gösteren Candemir, Adrenalin ve Güzel Hayat adlı programların sunuculuğunu, Kınalı Kar'da Doktor Ece rolü ile tiyatro gösterilerinde rol aldı.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.