Siyasetin ve İş Dünyasının Ünlü İsimleri Mersin'de Bir Düğünde Buluştu

İş ve Siyaset dünyasının önde gelen isimleri Mersin'de düzenlenen bir düğün töreninde bir araya geldi.

Yayınlanma:
Siyasetin ve İş Dünyasının Ünlü İsimleri Mersin'de Bir Düğünde Buluştu

Mersin'de İbrahim Arslan ile Nida Beyoğlu çifti, dünya evine görkemli bir düğün töreni ile girdi.

Tanınmış işadamlarından olan Arbel Bakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan'ın oğlu İbrahim Arslan ile Nida Beyoğlu çifti Yenişehir Fuar Merkezinde düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Mersin'de bulunan Yenişehir Fuar Merkezinde düzenlenen düğün törenine, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Kırgızistan Büyükelçisi İbragim Junusov, Arslan ve Beyoğlu ailesinin yakınları, tanıdıkları ve davetliler katıldı. Siyaset ile iş dünyasından bir çok ismi  biraraya getiren düğüne giriş yapan Mahmut ve Sevil Arslan'ın oğlu İbrahim ile Nihat ve Nesrin Beyoğlu'nun kızı Nida, davetliler tarafından uzun süre alkışlanarak sevgi gösterisi aldı. Düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştiren çiftin düğünü, hayır duasının edilmesi ile başladı. Hayır duasının edilmesi ile başlangıcı yapılan düğün töreninde, genç çiftin resmi nikahını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhabettin Kocamaz kıydı.

Fuar Merkezinde düzenlenen düğün törenine katılan isimler Kalkınma Bakanı Elvan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Mersin Valisi Çakacak ve Kırgızistan Büyükelçisi Junusov nikah töreninde şahitliği yaptı. Mutlu çift dünya evine girme adına nikah memur olan Büyükşehir Belediye Başkanına evet dedi. Nikah şahitliğini yapan bu isimler, törenin adından, hayatlarını birleştiren genç çifte mutluluklar diledi..

Başkan Kocamaz'ın, evlilik cüzdanını gelin ve damada teslim etmesi için verdiği Bakan Lütfi Elvan, mutluluklar temennisinde bulunarak cüzdanı geline takdim etti. Nikah töreninin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilirken, genç çift ise ilk dansını yaptı.

5haber.com  | Mersin

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.