SMS Cuma Mesajları-2017-Sevdiklerinize Gönderebileceğiniz Cuma Mesajları

Müslümanlar tarafından haftanın en mübarek günü olarak kabul edilen cuma gününde sevdiklerinizle gönderebileceğiniz en güzel ve kısa cuma mesajlarını yazımızın devamında. İşte en güzel SMS cuma mesajları.

Yayınlanma:
SMS Cuma Mesajları-2017-Sevdiklerinize Gönderebileceğiniz Cuma Mesajları

İslam Alemi tarafından haftanın en mübarek günü olarak kabul edilen cuma gününe kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Binlerce vatandaş, bu mübarek günde sevdiklerine yollayabileceği mesajları araştırmaya başladı.

İşte sevdiklerinize bu mübarek günde gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı cumam mesajları.

# Ey Nefsim Şeytana Yem Olmak mı; Yoksa Cennette Gül Olmak mı Amacın, Bırak Yakamı Secde Edeyim Sen Huzura Er, Ben İmanla Öleyim. Hayırlı ve Nurlu Cumalar.

# İmkanların bittiği yerde iman devam eder. Derdin ne kadar büyük olursa olsun, diyeceğin en güzel şey, derdinden büyük ALLAH vardır. Hayırlı Cumalar.

# Mucizeler sahibi Rabbım! Kullarını affedici Rabbım! Sen ne dersen o olur, sen ne dersen onu biliriz. Dualarımızı hayırlıysa kabul ve makbul eyle. Hayırlı Cumalar.

# Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberimizin Hz. Muhammed'in (S.A.V.) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı nurlu cumalar.

# La ilahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafa’dır her sözüm, ihlas-i şerifle yıkadım yüzüm. Ayet-el kürsü için sen kabul eyle sözüm. Allah dua ve isteklerini kabul ve makbul eylesin. Hayırlı Cumalar.

# Bu mübarek Cuma gününün tüm inananlar ve insanlık adına hayırlara vesile olmasını yüce Rabbımdan niyaz ediyorum.

# Güneşin kızıllığı ile doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o güzel duygu kalbinizde olsun. Hayırlı cumalar.

# Her "cuma" huzur, her sabah umut doludur. Huzurunuz ve umudunuz daim ve kaim olması dileği ile... Hayırlı ve nırlu Cumalar.

# Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler ve mutluluklar hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Hayırlı ve nurlu Cumalar.

# Cuma günleri ellerinizi dua için her zamankinden daha çok açın ki melekler avucunuzu gül ile doldursun, yüreğiniz sevinç ve huzurla dolsun, Cumanız her daim mübarek olsun.

# Cuma günümüz aşkla dolsun, gönlümüzden geçen en hayırlı dualar kabul ve makbul olsun. Hayırlı ve nurlu cumalar.

Resimli Cuma Mesajları İçin TIKLAYIN

# Yeni güne bismillah, Cuma‘ya kavuşturan Rabbıma şükürler olsun.

# Bu mübarek Cuma gününün feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi hanenize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamızı doldursun. Karanlığı aşan Cuma’ya ulaşan dualarımız şükür ki var. Hayırlı Cumalar.

# Allah'ım, Omzumuz da onca günah yüküyle, sana açtık ellerimizi..! Derinden bir of değil, dönülden bir af diyoruz.. hayırlı cumalar.

# Hüzün zor gelir yüreğe, ama en içten duaları o ettirir sahibine. En güzel dualarda beraber olmak dileğiyle.

# Duanız kabul ve makbul, ameliniz nezih ve selametli, hizmetiniz mukeddem olsun. Saadetiniz sonsuza kadar sürsün. Cumanız mübarek olsun.

# Güneşin tatlı yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden ve ailenden uzakta, melekler başucunda bulunsun. Güneş öyle bir güne doğsun ki, duaların kabul ve makbul, Cuman mübarek olsun.

# Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü cumanız mübarek olsun.

# Ey insanlar! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu dehşeti günler, tevbe edin kardeşler. Hayırlı Cumalar.

# Rabbım nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammed'îyle’ yardım eylesin. Hayırlı ve nurlu cumalar.

# Kalbinizden gecen tüm dualar, dilinizden amin olarak dökülsün. Dualarınız kabul ve makbul olsun. Hayırlı cumalar.

# Bizde 5haber.com ekibi olarak Cumanızı kutlar, tüm dualarınız kabul olmasını Allah'tan niyaz ederiz.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.