Sobadan Sıçrayan Kıvılcımlar 7 Aylık Bebeğin Yatağını Tutuşturdu

İZmit'te bir evde sobadan sıçrayan kıvılcımlar, sobann hemen yanındaki 7 aylık bebeğin yatağını tutuşturdu. Yangında 7 aylık bebeğin vücudunda yanıklar olduğu açıklandı.

Yayınlanma:
Sobadan Sıçrayan Kıvılcımlar 7 Aylık Bebeğin Yatağını Tutuşturdu

İzmir'te yaşanan olaylar yürekleri dağladı. Sobadan sıçrayan kıvılcımlar sobanın hemen yanındaki yatağa düştü. Alev alan yatakta uyuyan 7 aylık bebeği, babaannesinin çığlıklarını duyarak eve gelen komşuları kurtardı. Vücudunda yanıklar oluşan bebek ile yangına müdahale ederken dumandan etkilenen 5 kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Yangın, İzmit'in Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi bulunan iki katlı bir evin üst katında oturan Tavcı ailesine ait dairede meydana geldi. İddiaya göre, Kadriye Tavcı 7 aylık torunu Dilara Tavcı'yı uyuttuktan sonra kendisi de dinlenirken uyuya kaldı. Babaanne, bir anda torununun ağlama sesiyle uyandı. sobadan sıçrayan kıvılcımlarla yatağın tutuştuğunu, yataktaki bebeğin vücudunun yandığını gören Kadriye Tavcı'nın çığlıklarını duyan komşuları hemen eve girdi. Komşuları, Kadriye Tavcı ve torununu evden çıkardı. Vücudunda yanıklar oluşan Dilara Tavcı babaannenin çığlıklarına yetişen komşuları tarafından Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürüldü. Hastaneye getirilen 7 aylık Dilara Tavcı hastanede tedavi altına alındı.

Yangında dumandan etkilenen 7 aylık bebeğin babaannesi Kadriye Tavcı baygınlık geçirdi. Ayrıca eve girip yardımcı olurken dumandan etkilenen Tolgahan Öte, Ali Haydar Tavcı, Koray Fincankıran ve kardeşi Hüseyin Fincankıran sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İzmit

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.