Son Dakika!! ABD'Nin Ohio Üniversitesine Silahlı Saldırı: En Az 8 Yaralı

ABD'de bulunan Ohio Üniversitesine silahlı saldırı yapıldığı gelen son dakika bilgileri arasında. Silahlı saldırıda en az 8 kişinin yaralandığı bunlardan birinin de durumunun ağır olduğu açıklandı. İşte bölgeden alınan bilgiler.

Yayınlanma:
Son Dakika!! ABD'Nin Ohio Üniversitesine Silahlı Saldırı: En Az 8 Yaralı

Amerika Birleşik Devletlerinden son dakika haberi geldi. Ohio Üniversitesine silahlı saldırı düzenlendi.

ABD’de Ohio Devlet Üniversitesi kampüsünde bir anda yangın alarmı verildi. Yangın alarmı verilmesi ile birlikte dışarı çıkan öğrencilerin üzerine araç süren saldırgan veya saldırganlar gençlerin üzerine ateş açtı. Olay yerine çok sayıda güvenlik gücü sevk edilirken, itfaiye departmanından yapılan açıklamada olayda en az 8 kişinin yaralandığı belirtildi.

Saldırgan Etkisiz Hale Getirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Ohio Devlet Üniversitesi kampüsünde yangın alarmı verilmesinden sonra dışarı çıkan öğrencilerin üzerine araç süren saldırgan gençlerin üzerine ateş açtı. Olay yerine çok sayıda güvenlik gücü sevk edilirken, yetkililer olayda en az 8 kişinin yaralandığı açıklandı. Emniyet yetkilileri saldırganın vurularak etkisiz hale getirildiğini açıklarken, 8 yaralıdan birinin hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, dünya haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.