Son Dakika Acı Haber Hakkari'den Geldi: 3 Asker Şehit , 3 Yaralı

Hakkari'nin Çukurca İlçesinde PKK'lı teröristler ile irilen çatışmada 3 askerimiz şehit olurken 3 asker de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika Acı Haber Hakkari'den Geldi: 3 Asker Şehit , 3 Yaralı

Son dakika acı Haber Hakkari Çukurca 'dan geldi.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Irak sınırı bölgesine yönelik düzenlenen operasyon sırasında, bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle güvenlik güçlerimiz arasında çatışma çıktı. Güvenlik güçlerimiz ile PKK'lıların girdikleri çatışmada 3 askeriz şehit olurken 3 asker de yaraladı. Bölgede başlatılan hava destekli operasyonda çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği yapılan son dakika açıklamaları arasında.

Hakkari'nin Kuzey Irak'a sıfır noktasında bulunan Çukurca İlçesi Güven Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar sürüyor. Bu sabah saatlerinde operasyonda olan askerler bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada 3 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Çatışma sonrası bölgede savaş uçaklarının desteğiyle sürdürülen operasyonda çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | Hakkari

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.