Son Dakika!! Adana'da İkinci Bir Bombalı Araç Paniği

Adana'da sabah gerçekleşen saldırı sonrası bir bombalı araç daha olduğu tespit edildi. Tespit edilen aracın şoförü vuruldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika!! Adana'da İkinci Bir Bombalı Araç Paniği

Adana'dan son dakika haberi geldi.

Adana'da bugün sabah saatlerinde gerçekleşen bombalı saldırı haberi sonrasında bir başka haber geldi. Saldırı hazırlığında olduğu istihbaratı alınan bir bombalı araç, şoförü vurularak yakalandı. Yakalanan bombalı aracın ve bombalı araçta vurulan teröristin sabah meydana gelen patlamadan arandığı ortaya çıktı. Vurulan kişi hastaneye götürüldü.

Sabah yaşanılan bombalı saldırı ile ilgili aranan ve içinde bomba düzeneği bulunan şüpheli araç, güvenlik güçleri tarafından sürücüsü vurularak ele geçirildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

AB Bakanı Ömer Çelik, bombalı araçla ilgili olarak "Araç, ilk eylemi yapan kişi tarafından satın alındı. Çatışmada bombalı araç şoförü vuruldu" dedi.

AB Bakanı Ömer Çelik'in, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor:"Adana Valiliği önünde otoparkta bir patlama gerçekleşti. Valimizle konuştum. Yaralılarımız var.Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Aydınlığın işareti olan sabah saatlerinde bu alçak saldırı gerçekleşti. Adanamıza geçmiş olsun.Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz.Alçak terör saldırısında 2 vatandaşımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza şifa diliyorum.15 Temmuz hain darbe girişimine karşı tek yürek ve tek bilek olan ADANAMIZ, teröre karşı da aynı kararlı duruşu gösterecektir."

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.