Son Dakika! Ankara Valisi Ercan Topaca'nın Twitter Hesabı Hacklendi

Son dakika haberi: Ankara Valisi Ercan Topaca'nın sosyal medya hesabı hacklendi. İşte Vali Topaca'nın hacklenen Twitter hesabından yapılan paylaşımlar.

Yayınlanma:
Son Dakika! Ankara Valisi Ercan Topaca'nın Twitter Hesabı Hacklendi

Son dakika gelişmesi yaşanıyor. Alınan son bilgilere göre Ankara Valisi Ercan Topaca'nın sosyal medya hesabı hacklandi.

Ankara Valisi Ercan Topaca'nın Twitter hesabı, bir hacker tarafından hacklendi ve bir süredir bazı paylaşımlar yapılıyor. Vali Topaca 'nın hacklenen twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan ve AK Parti Milletvekili Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin telefon numaraları yayınlandı.

Vali Topaca'nın Twitter hesabını hackleyen hacker, buradan İzmir Marşı sözlerini, Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini ve hükumet aleyhinde bazı söz ve fotoğraflar paylaşıyor.

Ankara Valisi Topaca'dan hacklenen hesağ hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Ancak duruma kısa bir süre içinde el atılması bekleniyor.

Valilikten Açıklama

Valilik konuya ilişkin yaptığı açıklamada Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sorumluların tespitine ilişkin çalışmaların yürütüldüğünü bildirdi. Ankara Valisi Topaca'nın hacklenen hesabında kendisini Mr Durgut diye adlandıran şahıs tarafından bir çok twit atıldı. Vali'nin  hacklenen hesabından yapılan açıklama şu şekilde :" Mr.Durgut olarak şu zamana kadar gerek AKP'li, gerek CHP'li, gerek HDP'li, gerekse kurumsal hesapları hackledim!, hiçbir zaman ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden ayrılmadım! hiçbir zamanda ayrılmayacağım! birgün bu küçük ziyaretler yüzünden başım hukuk ile belaya girerse ki büyük ihtimal girecek! pişman olmayacağım! Ne Mutlu Türk'üm Diyene! hayır daha bitmedi! MR.DURGUT"

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.