Son Dakika !! Balıkesir'de Bir Yağ Fabrikasında Patlama Oldu (İlk Görüntüler Geldi)

Alınan son dakika bilgilerine göre Balıkesir'de bulunan bir yağ fabrikasında patlama olduğu belirtildi. İşte alınan son dakika bilgileri ve bölgeden gelen ilk görüntüler.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Balıkesir'de Bir Yağ Fabrikasında Patlama Oldu (İlk Görüntüler Geldi)

Son dakika haberi Balıkesir'den geldi.

Alınan son dakika bilgilerine göre Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde bulunan bir zeytinyağ fabrikasında saat 18.00 sularında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ayvalık'ın Telli Kavak Mevkisi'ndeki bir yağ fabrikasında bugün saat 18.00 sıralarında, zeytinyağı ısıtma kazanlarından birinin vanasında küçük çaplı patlamayla birlikte yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Olay anında kazanın yakınında kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Ölen ve yaralanan olmazken fabrika yetkililerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı, ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevleri bir saatte güçlükle söndürdü. Soğutma çalışmaları sürerken, fabrika yetkilileri, patlama ve yangınla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Balıkesir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.