Son dakika! Bursa Orhaneli'de feci kaza: 3 ölü, 11 yaralı

Son dakika haberi Bursa'dan geldi. Bursa'nın Orhaneli İlçesinde meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı. İşte yaşanan olayın detayları ve kaza bölgesinden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Son dakika! Bursa Orhaneli'de feci kaza: 3 ölü, 11 yaralı

Bursa'nın Orhaneli İlçesinde feci bir kaza oldu. Otomobil ile çarpışan yolcu midibüsü devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise kaza sonucu yaralandı.

Bursa'ya bağlı Orhaneli'nin Yürücekler Mevkisinde meydana gelen olayda, Orhaneli yönüne gitmekte olan sürücü ve plakası kazadan saatler sonucu anca belirlenen yolcu midibüsü, karşı yönden gelmekte olan otomobil ile çarpıştı. Aracın otomobille çarpışması ve devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, otomobilde bulunan 2 kişi ile otobüste bulunan 1 kişi öldü. Yaralılar çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı

Ölenlerin İsimleri Belirlendi

Bursa'nın Orhaneli İlçesi'ndeki kazanın, Bursa yönüne giden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 N 1185 plakalı otomobilin, hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen 10 VV 486 plakalı yolcu midibüsü ve 10 VJ 040 plakalı otomobile çarpması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Kazada, otomobilde bulunan 51 yaşındaki Ganime Akın ile 16 yaşındaki Armağan Demir ile otobüste yolcu olan Ramazan Gezgin olay yerinde ölürken 1'i ağır toplam 11 kişi ise yaralandı. Yaralılar, ambulans ile Bursa'daki hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

İşte Kaza Bölgesinden Gelen Görüntüler

5haber.com  | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.