Son dakika! Denizli'de Rus turistleri taşıyan midibüs şarampole devrildi: Yaralılar var

Son dakika haberi: Denizli'de Rus turistleri taşıyan bir midibüs şarampole devrildi. Kaza sonucu 18 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Denizli'de Rus turistleri taşıyan midibüs şarampole devrildi: Yaralılar var

Rus turistlerin bulunduğu midibüsün şarampole devrildiği kazada 2'si Türk 18 kişi yaralandı.

Son dakika haberi Denizli'den geldi. Alınan son bilgilere göre Denizli Karayolu'nda, içinde Rus turistlerin bulunduğu bir midibüs şarampole devrildi. Aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 18 kişi yaralandığı edinilen son dakika bilgileri arasında.

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında, Muğla- Denizli Karayolu Yaylasöğüt Mevkii'nde meydana geldi. Geçen Cumartesi günü 24 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı midibüs kazasından sonra bir kaza daha Muğla'da endişeye yolaçtı. Bodrum'dan aldığı Rus turistleri Denizli'nin travertenleriyle ünlü Pamukkale İlçesi'ne götüren Tamer Güngör yönetimindeki, 45 HD 0924 plakalı midibüs, yolun sağ tarafından şarampole devrildi.

Kazada 2'si Türk 18 kişi yaralandı. Devrilen aracı ve yaralıları görenler kazayı, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla çevre hastanelere kaldırdı. Jandarma, kaza yerinde inceleme yapıyor.

Son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Denizli

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.