Son dakika! Diyarbakır'da polis aracı ile sivil araç çarpıştı: 2 ölü, çok sayıda yaralı var

Alınan son dakika bilgilerine göre Diyarbakır'da polis midibüsü ile bir sivil araç çarpıştı. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 15 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Diyarbakır'da polis aracı ile sivil araç çarpıştı: 2 ölü, çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi Diyarbakır'dan geldi. Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'ne bağlı Mermer Köyü yakınlarında polis özel harekat timlerini taşıyan zırhlı midibüsle, minibüs çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 1'i çocuk 2 kişi öldü, 9'u polis 19 kişi yaralandı.

Kaza bugün 17.00 sıralarında merkez Sur İlçesi'ne bağlı Mermer Köyü yakınlarında meydana geldi. Operasyondan dönen polis özel harekat timlerini taşıyan zırhlı polis midibüsü, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen polis midibüsü, gelen 72 KC 317 plakalı minibüsle çarpıştı. Kaza bölgesine çok sayıda ambulans sevk edilirken, ilk belirlemelere göre minibüsteki 1'i çocuk 2 kişi yaşamını yitirdi, 9'u polis 19 kişi ise yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Diyarbakır'daki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.