Son Dakika Hava Harekatı Açıklaması: Sinat-Haftanin ve Zap'ta 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Yapılan son dakika açıklamasında Türk Hava Kuvvetleri tarafından Irak'ın Sinat-Haftanin ve Zap bölgelerine hava harekatı düzenlendiği belirtildi. İşte yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Son Dakika Hava Harekatı Açıklaması: Sinat-Haftanin ve Zap'ta 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK'dan son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada düzenlenen hava harekatına yönelik bilgi verildi.

Türk Hava Kuvvetleri Irak'ın Sinat-Haftanin ve Zap bölgelerine hava harekatı düzenledi, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamaya göre bugün 15.05-15.27 saatleri arasında Sinat-Haftanin ve Zap bölgelerindeki PKK terör örgütüne ait iki silah mevzisinin Türk savaş uçakları tarafından vurulduğu belirtildi. Tam isabetle vurulan mevzilerin imha edildiği belirtilen açıklamada 3 teröristin öldürüldüğü ifade edildi. Görevlerini başarıyla yerine getiren savaş uçaklarının emniyetli bir şekilde üslerine geri döndüğü bildirildi. Bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edilmiş ve mevzilerdeki 3 bölücü terör örgütü mensubu terörist de etkisiz hale getirilmiştir.Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, terör operasyonu haberlerinden gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.