Son Dakika İndirim Haberi: Beklenen İndirim Bugünden İtibaren Uygulanacak

Yapılan son dakika açıklamasına göre son günlerde art arda gelen zam haberlerinden sonra motorinin litre fiyatına bugün gece yarısından itibaren indirim geleceği belirtildi. İşte yapılan açıklama ve motorinde bugün gece yarısından itibaren uygulanacak indirim miktarı.

Yayınlanma:
Son Dakika İndirim Haberi: Beklenen İndirim Bugünden İtibaren Uygulanacak

Son dönemlerde üst üste gelen zam haberlerinden sonra bir de indirim haberi geldi. Motorinin litre fiyatında, bugün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7 kuruşluk bir indirim yapılacak.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) tarafından sosyal medya hesabı Twitter üzerinden konu ile ilgili yapılan açıklamada göre, "26 Ocak 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorinde 6-7 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. Gazyağında ve siyah ürünlerde de indirim beklenirken, benzinde fiyat değişikliği beklenmiyor" sözlerine yer verildi.

Buna göre motorinin litre fiyatı Ankara'da 4.74 liradan 4.67 liraya, İstanbul'da 4.69 liradan 4.62 liraya, İzmir'de 4.71 liradan 4.64 liraya gerileyecek.

En son 13 Ocak Cuma günü benzinin litresine 15, motorine ise 13 kuruş zam gelmişti. Motorinde son indirim 5 kuruş ile 8 Kasım'da yapılmıştı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.