Son Dakika!! İstanbul Büyükçekmece'de Patlama: 1 Ölü , 2 Yaralı

Son dakika patlama haberi. Büyükçekmece'de şiddetli bir patlama oldu. İşte olay yerinden gelen ilk bilgiler.

Yayınlanma:
Son Dakika!! İstanbul Büyükçekmece'de Patlama: 1 Ölü , 2 Yaralı

Son Dakika Patlama Haberi İstanbul'dan Geldi.

İstanbul Büyükçekmece'de akaryakıt tankerinin tamiri sırasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı

Büyükçekmece İçel Caddesi'ndeki bir akaryakıt tankerinin tamiri sırasında patlama meydana geldi. Patlamayla tamirhanedeki 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.Kaynak yapımı sırasında patlamanın gerçekleştiğini öne sürülüyor

Patlama ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda da itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Olay yerindeki inceleme sürüyor.

Büyükçekmece'de akaryakıt tankerinin tamiri sırasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.Büyükçekmece İçel Caddesi'ndeki bir akaryakıt tankerinin tamiri sırasında patlama meydana geldi. Patlamayla tamirhanedeki 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.Kaynak yapımı sırasında patlamanın gerçekleştiğini öne sürülüyor.Patlama ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda da itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Olay yerindeki inceleme sürüyor.Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

 "AYNI DEPREM GİBİ"

Patlamanın yakınındaki bir dükkanın sahibi Tufan Ulutaş, "Patlama korkunçtu. Deprem gibi aynı. Alttan bir vurma. Önlem hiç yok. Bunun basınç yapacağını biliyorlar bunun. Kaynak yapıyorsun sen. Bunun içi gaz dolu. Saniyede patlamış" dedi.

"MAALESEF BİR İŞ CİNAYETİ DAHA..."

Olay yerine gelen CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker de olayla ilgili bilgi altı. Basın mensuplarına bir açıklama yapan Şeker, "Maalesef bir iş cinayetinde daha bir Suriyeli işçinin öldüğüne şahit olduk. Burası eski tankerlerin tamiratlarının yapıldığı bir yer. Bu tür tankerlerde içindeki gaz boşaltılmadan kaynak işlemi yapılırsaki; bunu buradaki çalışanın bilmesi mümkün değil. Doğru düzgün belki Türkçe'si yok. İş ile ilgili hiç bir teknik bilgisi yok. Oksijen kaynağı doğrudan bu tankerin patlamasına yol açmış" diye konuştu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5Haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.