İstanbul Maltepe'deki Patlamada Son Durum: Firma Müdürü Ağır Yaralı

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. İstanbul'da kuryenin bir firmaya getirdiği paket patladı. Patlamanın etkisi ile 1'i ağır 3 kişi yaralanırken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Yayınlanma:
İstanbul Maltepe'deki Patlamada Son Durum: Firma Müdürü Ağır Yaralı

Son dakika İstanbul'da patlama. Bir kuryenin taşıdığı kutu bir anda patladı. 

İstanbul'un Maltepe İlçesinde bulunan Zümrütevler Mahallesinde bir elektronik firmasına ait kuryenin taşıdığı pakette patlama meydana geldi. Patlama ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Patlamada ilk belirlemeye göre 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Maltepe'de bir iş yerinin 4. katında özel bir kurye tarafından getirilen pakette patlama oldu. Olaya 1'i ağır 3 kişi ağır yaralandı.

Olay, Maltepe Zümrütevler Mahallesi Nazmi Ülker sokakta bir enerji ve otomasyon şirketinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

Kuryenin Getirdiği Paket Patladı

İddiaya göre özel bir kurye tarafından iş yerinin müdürü adına paket getirildi. Müdürün odasının bulunduğu 4. kata çıkarılan paket orada patladı. Yaşanan patlamada firma müdürü ağır yaralanırken orada bulunan iki çalışan da hafif yaralandı.

Yaralanan Firma Müdürünün Durumu Ağır

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulans ile çevre hastanelere götürdü. Tedavi altına alınan yaralılardan firma müdürünün durumunun ağır olduğu öğrenildi

Bölgeye Olay Yeri İnceleme Ekipleri ve UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) gelerek patlamanın meydana geldiği katta inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Korku Dolu Anlar Yaşandı

Görgü tanıkları bir kurye tarafından getirilen paketin patladığını söylediler. Patlamanın ardından yaralıların merdivenlerden aşağı indiği belirtildi. Öte yandan patlama sonrasında sokağa dökülen şirket çalışanları korku ile ağladılar.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.