Son Dakika!! İstanbul'da Bir Akaryakıt İstasyonunda Şiddetli Patlama Oldu

Çağlayan'da bulunan bir akaryakıt istasyonunda bulunan araca, kimliği belirsiz bir veya birkaç kişi, el yapını patlayıcı attı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika!! İstanbul'da Bir Akaryakıt İstasyonunda Şiddetli Patlama Oldu

Son dakika patlama haberi İstanbul'dan geldi. İstanbul'un Çağlayan İlçesinde park halindeki bir araca El Yapımı Patlayıcı atıldı.

Çağlayan'da bulunan bir akaryakıt istasyonunda, park halinde bulunan bir otomobile poşet içinde bulunan el yapımı patlayıcı atıldı.

Bu gece saat 02.00 sularında İstanbul'un Çağlayan'da bulunan Şevketpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, iddialara göre, 33 Yaşında olduğu belirtilen Onur Kabakçı otomobilinin lastiklerine hava basmak için akaryakıt istasyonuna geldi. Bu sırada cadde üzerinden geçen bir otomobilden poşet içerisinden araca patlayıcı madde atıldı. Patlayıcı madde Kabakçı'nın otomobilin yanına düşerek büyük bir gürültüyle patladı.

Olayı gerçekleştiren kişi yada kişiler ise otomobille olay yerinden hızla uzaklaşarak gözden kayboldu. Onur Kabakçı kulağından hafif şekilde yaralanırken, Kabakçı'nın aracında da maddi hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipler sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme yapmaya başladı.

Kulağından yaralandığı tespit edilen Onur Kabakçı da olay yerine gelen ambulansta tedavi edilmeye başlandı. Patlayıcı atılan aracın hemen arkasındaki akaryakıt tankeri ise dikkat çekti.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.