Son dakika! Kahta'da feci trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Adıyaman'ın Kahta İlçesinde şarampole yuvarlanan araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Kahta'da feci trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Sincik'ten bayram alışverişi için Kahta'ya gitmek üzere yola çıkan ve Hüseyin Sert yönetiminde olduğu belirlenen 02 KL 681 plakalı otomobil, Cendere Köprüsü yakınlarında kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, otomobilde sıkışan sürücü Hüseyin Sert (47) ile Saadet Yolcu (46) olay yerinde yaşamını yitirirken; Esma Altuğ (25), Aynur Yolcu (23) ve Yusuf Eymen Altuğ (2) ise yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Yusuf Eymen, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaşamını yitiren 2 kişinin cenazeleri ise, AFAD ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştıkları otomobilden çıkarılıp otopsi için morgu götürüldü. Kazayı haber alıp olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirip gözyaşı döktü.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adıyaman

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.