Son Dakika !! Komşuda Büyük Yangın: Alevler Kontrol Altına Alınamıyor

Yunanistan'ın Başkenti Atina'da bulunan Tauros bölgesinde başlayan yangın gittikçe yayılıyor. Alevler gittikçe yayılırken yaklaşık 30 itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Komşuda Büyük Yangın: Alevler Kontrol Altına Alınamıyor

Komşuda büyük yangın çıktı.

Yunanistan'ın başkenti Atina'dan alınan son dakika bilgilerine göre, Tauros bölgesinde bulunan bir depoda bugün yerel saatle 17:30 sularında büyük bir yangın çıktığı bildirildi.

Bölgeden edinilen son dakika bilgilerine göre Atina'nın Tauros bölgesinde bir lastik deposu olduğu bildirilen ve üstü açık olan depoya 30 itfaiye aracı ve 50 itfaiyeci sevk edildi. Yangının ardından sürekli olarak meydana gelen patlamalar, etraftaki iş yerlerinin sahiplerini ve civarda yaşayan halkı endişelendirdi.

Yanan lastiklerden çıkan duman git gide insanların nefes almalarını da zorlaştırırken, bölgeyi çember içine almaya çalışan itfaiye ekipleri, yangının yayılmasını önlemek için etraftaki depolardan kolay tutuşan malzemeleri uzaklaştırmaya çalışmalarını son sürat devam ettiriyorlar. Depoda bulunan gaz tüplerin devamlı olarak patlaması ise söndürme çalışmalarını gittikçe zorlaştırıyor.

Nedeni henüz belirlenemeyen yangında can kaybı bildirilmedi. Söndürme çalışmaları hala devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, dünya haberlerinden, sıcak gelişmelerden, Türkiye haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.