Son Dakika!! Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk Gözaltına Alındı

Görevinden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Son Dakika!! Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk Gözaltına Alındı

Son dakika gözaltı haberi geldi. Ahmet Türk ve Emin Irmak gözaltına alındı.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Ahmet Türk ve Mardin merkez Artuklu ilçe Belediye Başkanı Emin Irmak gözaltına alınd

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanıyken İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Ahmet Türk ve Mardin merkez Artuklu İlçe Belediye Başkanı Emin Irmak, bugün sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Geçen 17 Kasım günü İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Mardin Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, bugün saat 10.15 sıralarında Mardin'deki evinde yapılan arama ile birlikte gözaltına alındı. Ahmet Türk, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, evinde başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Ahmet Türk'ün yerine ise İçişleri Bakanlığı'nca Mardin Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak atanmıştı.

Artuklu Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

Öte yandan Mardin merkez Artuklu İlçe Belediye Başkanı DBP'li Emin Irmak da aynı saatlerde belediyedeki makam odasında gözaltına alındı. Gözaltına alınan Irmak da sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.