Son Dakika!! Nişantaşı'nda Dehşet Anları-Tinerci Bir Kişiyi Ateşe Verdi (İşte o Görüntüler)

İstanbul Nişantaşı'nda madde bağımlısı olan bir kişi, yoldan geçen vatandaşı ateşe verdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o ana ait görüntüler.

Yayınlanma:
Son Dakika!! Nişantaşı'nda Dehşet Anları-Tinerci Bir Kişiyi Ateşe Verdi (İşte o Görüntüler)

Son dakika İstanbul Nişantaşı'nda dehşet anları cep telefonu kamerasında.

Nişantaşı'nda tinerci olduğu öne sürülen kişinin, yoldan geçen bir kişiyi ateşe vermesi, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Sosyal medya platformları üzerinden paylaşılan görüntülerde, montu bir anda alevler içinde kalan kişiye çevredeki polisler su dökerek yardım ediyor.

Şişli'de, madde bağımlısı olduğu öğrenilen Okan Ş., aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen arkadaşı Fevzi A.'yı tiner döküp yaktı. Fevzi A.'nın vücudunu saran alevler, olay yeri yakınında nöbet tutan bir polis tarafından söndürüldü. Bu yaşananlar, cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Olay, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, üzerinden kimlik çıkmayan, polise kendini Okan Ş. olarak tanıtan madde bağımlısı kişi, bir süre önce, parasını sonra vereceğini söyleyerek Fevzi A.'dan bir cep telefonu satın aldı. Fevzi A., bugün öğle saatlerinde cadde üzerinde karşılaştığı Okan Ş.'den parasını istedi. İkili, para meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Sinirlenen Fevzi A., Okan Ş.'nin burnuna yumruk attı. Bunun ardından, Okan Ş., yanında bulunan tineri Fevzi A.'nın sırtına dökerek yaktı. Bir anda alevler içinde kalan Fevzi A., can havliyle koşarak caddenin karşısına geçti. Bu sırada, nöbet tutan polis memuru Fevzi A.'nın yardımına koşarak, suyla alevleri söndürdü.

Fevzi A., olay yerine gelen ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. A.'nın yanıklarının hafif derecede olduğu öğrenildi.

Saldırgan, Okan Ş. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Aldığı yumruk yüzünden burnunun kırıldığı belirlenen Okan Ş., daha sonra, tedavi amacıyla aynı hastaneye götürüldü.

Olay sırasında yoldan geçen bir vatandaş, yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayıt etti. Cep telefonuna saniye saniye yansıyan görüntülerde, madde bağımlısı kişi, arkadaşını yakıyor. Üzerindeki mont yanmaya başlayan kişi daha sonra koşmaya başlıyor ve caddenin karşısına geçiyor. Ardından bir polisin suyla müdahale ederek alevleri söndürdüğü görülüyor.

Görüntüleri çeken kişi, tinerci olduğunu belirttiği kişinin yoldan geçen herkesten para isteyip sataştığını ifade etti.

İşte O Görüntüler

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.